"Sen"
Zahlédla jsem tě v davu lidí,
občas jsem "slepá", občas "vidím".
Je mi teď líto minulosti,
kdy předsudků jsme byli prosti.
Spatřila jsem tě s smutkem v očích,
s něhou jsi kráčel po úbočích.
Kroky tvé zcela zavál čas,
lásku mou měl jsi nadosah.
Tak už to končí či začíná?
Jsi realita nebo má vidina?
Přečteno 379x
Tipy 9
Poslední tipující: denebrin, 6thSun, Iva Borecká, Zdenek, Tacca, Psavec, Myrja, labuť, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)