Moc povedené dílko, něžné, lehounce smyslné, zamilované, život sám píše tuhle krásnou vzpomínku Tvými prsty... přesně takovou, jak si ju pamatuješ. To hezké se nikdy nezapomíná. Jsou v životě okamžiky, tak silné, které, když si připomeneme, je to, jako by to bylo právě včera. ST! za to všecko.
03.10.2008 09:21:00 | NikitaNikaT.
Já ani nedýchám ...
Nádherné ráno díky slovům Tvým
a déšť vůbec nevnímám ...
03.10.2008 07:34:00 | jita.1965