V dešti...
Anotace: Fráze stokrát použité, ovšem prolítli mi hlavou v jedné depresivní chvíli.. za komentáře děkuji
Mezi kapkami deště,
ukrytý smutek,
ukryté štěstí,
nalézám radost,
objevuji porozumění.
Po tváři,
přes oko mé,
stéká kapka,
připomíná slzy,
prokletí své.
Neštěstí objímá mne
a uvědomění,
zasýpá mě.
Komentáře (0)