Nebe
Rumu kyblíček
posílám poštou,
i pirátský polibek
se zárukou prošlou.
Přeber si zásilku,
nebraň se nájezdům,
přivoň si, na chvilku
k všem Těm dnům.
Nemusím rabovat
Nemusím chtít
Stačí mi milovat
Musím tě mít.
Jásetakstrašněomlouvámjemitotrapné
alejetostejnějasnéužodzačátkujaktenrýmskončí
budusimusetkoupitláhevsplachetnicíanažal
jicelouvypítprotožeJImámmocrádnetulahevale JIdnesvidimvsudejasnenebeaTebe.
Dnes vidím
jen nekončící nebe
a změním
rád
sebe v Tebe.
Přečteno 462x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Ninala, Walentine, Belmon
Komentáře (1)
Komentujících (1)