Anotace: Vznikla těsně po tom (v městské), co jsem viděla zfilmovaný Máj. Není ale o něm, je to jen o návalu pocitů...
Sbírka: Láskou svou...
Ano, zakázaná ovoce nejvíce chutná, řéká se, ale to tak pokaždé? Možno ano, a možno ne. Přeji Ti, aby v Tvém případě chutnalo víc, než jen nejsladčeji. ST! za obsah a myšlenky.
06.10.2008 20:01:00 | NikitaNikaT.
No to je jasný, že chutná nejsladčeji, když si pro to musí člověk něco vytrpět.
03.10.2008 21:31:00 | kryndy