Uvolnění
Stavíme sny a bouráme zdi
chceme být šťastni a milováni
za něco bojujem jak silní lvi
jindy je těžké city své bránit.
Za krustou těla skrývá se láska
která je v srdci zavřena
srdce ji rozpálí krusta už praská
za chvíli bude už zničena.
Je krásné procitnout do uvolnění
které Ti láska zde přináší
když můžeš milovat až do zemdlení
jen láska šance Tvé vytváří.
Přečteno 411x
Tipy 11
Poslední tipující: Myrja, *whatsoever*, Holis, Psavec, isisleo, hanele m., Walentine
Komentáře (3)
Komentujících (3)