Hudbou ke konci...

Hudbou ke konci...

Nevím, zda noty za to mohou,
Nebo notová osnova,
Tak našlápla jsem k lásce nohou,
Zamotala se hlava.
~~~
Libé tóny dunivého rytmu
Vzduchem se linou.
Zamilovala jsem se do něj
Kytary vinou.
~~~
Tak protančím se až k tobě,
Okolo tebe se otočím.
Dlaně přitiskneme k sobě,
Hlavu k té jeho natočím.
~~~
Vlasy mu vlají v poryvech větru,
Kolena se ohýbají,
V neustálém rytmu,
Které bedny repro vydávají.
~~~
Když koncl zkončil,
Poslední pohled mi věnoval.
Nakonec se rozloučil.
Nikdy mě nemiloval.
~~~
Tak zaslepena svou vlastní chybou,
Zklamala jsem se zas.
Udělala jsem ze sebe blbou,
Radši si půjdu zlámat vaz.
Autor Psychopatická lentilka, 03.10.2008
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, JiTuŠaK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí