Patrně tam byly pokusy o rýmy, které bych řekla, že se tak né úplně dobře povedly, ale snaha z toho cítit jde. Co se obsahu týče, toliko známý námět, že nemá cenu ho jakkoliv více komentovat .))
Jinak si oprav drobnou chybku v druhém řádku.
04.10.2008 18:23:00 | 0-0