Ztráta
Přišla jsem o lásku,
přišla jsem o spřízněnou duši.
V hlavě mám nejednu otázku,
zda najdu odpověď, nikdo netuší.
Potřetí přišla, jak blesk z čistého nebe,
ta smutná zpráva - zas ztratila jsem Tebe!
V sobě mám teď plno zmatků:
Co dělat mám? A jak žít?
Stojím zase na začátku,
dál musím sama, bez Tebe, jít.
Jen srdce prázdné a chladné je,
už necítím vůbec nic...
Kéž ho někdo naplní a zahřeje,
Co si mám přát víc?
Přečteno 355x
Tipy 8
Poslední tipující: Markéta.., Savidge, jaňa, Someday
Komentáře (1)
Komentujících (1)