Tak mně to napadlo...
Anotace: Já vím...opakuji se...no a co?!
Když jen těla se milují
pak duše strádají
a lidé se litují
a příčinu hledají.
Když hledat nemusíš
druhý Ti dá lásku svou
a Ty dobře víš
že on chce jen tu Tvou.
Tak tam kde láska je
ani mráz nevadí
i když led netaje
přec duši Ti pohladí.
I já hladím Tě po duši
Tvé tělo laskaje
a ten led netuší
že před láskou roztaje.
Láska je všemocná
ta umí potěšit
když lásku jsi nepoznal
pak bez ní je těžké žít.
vladyka 08
Přečteno 419x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, zzlatý, 0-0, Caracol
Komentáře (4)
Komentujících (4)