báseň nebáseň
já nenacházím slova milá
já nenacházím bezpečí
lest a zlost všude kolem číhá
jen ve svém srdci se láska skrývá
dlouho ukrytá
v křídlech motýlích
jen ve své mysli se odpoutá
ode dna země
tam dole bláto je a špína
dlouho již nevznesla se
motýl, dospělý
samotář
po louce se proletí
hebkost křídel motýlích
barevných jak svět je sám
samotář, samotář, ..........odlétá sám
do dálek se podívá
Přečteno 410x
Tipy 4
Poslední tipující: Woski, Rbb, Bíša
Komentáře (0)