Anotace: ...jenž nám odhaluje pravdu....nenechám své světlo /naděje/ zhasnout....i když ho stále nevědomky sfoukáváš.....věnováno...
Krásné a smutné zároveň. Tak posílám Ti kus štěstí z toho mého a drž se...
07.10.2008 20:03:00 | JaniHani
Nevinná čistota srdce jako zbraň, jak dokonalé. Jen už se nám netrap a pousměj se.
06.10.2008 17:08:00 | 0-0
Krásná...já vím, fouká severák ze strnišť a vítr plamen zhasíná, ale také zkoumírající ohýnek pomáhá oživit...
06.10.2008 07:04:00 | SZN
Caracol, tohle dílko je skvělé, úžasné, tak silné, lehce emoční, hlavně upřímné a citlivé. Až by slzénka skanula. ST! především za obsah.
06.10.2008 06:11:00 | NikitaNikaT.