Anotace: Tak trochu dětská,ale když se nad pár místy člověk opravdu zamyslí dostane krutý kousek pravdy.. A taky do jisté míry zajímavé uspořádání rýmů(jen trochu)
Co je pravda podle mých slov - je něco co dokáže způsobit bolest ale ne větší než lež, kterou se později dozvíš...pravda je někdy krutá a najde se málo lidí co jí řeknou...většina radši lže a to je podle mě krutější pro člověka který důvěřuje osobě a ona mu furt lže...ale jinak máš pěkně poskládaný slova a máš pravdu když se nad tím člověk zamyslí tak to má něco do sebe...
02.09.2005 06:39:00 | Karlička