Tak nevím, mi to příjde jen jako hromada slov, jež se na mne byla vychrlena, že jsem nestihla jakkoliv zareagovat. Musím se přiznat, že ze začátku jsem nedávala moc šancí tomu, že by mě mohla zaujmout, ale také bych nebyla upřímná, kdybych nepřiznala, že pár dobrých pasáží se v ní nachází, a ty ti chválím.
06.10.2008 18:46:00 | 0-0
Vím o těch nedostatcích, ale díky:-) Nejdřív se mi dostal do snů, a pak se z něj stal můj sen.... jeden z nejkrásnějšáích jaký jsem kdy snila.... děkuju za komenty:-)
06.10.2008 12:33:00 | Ammazonic
do snu se ti dostal a je samotny sen? do mi prijde docela kostrbate.. vadi mi rytmus,celkove na me ta basen pusobi negaticne i kdyz je o lasce...
06.10.2008 12:30:00 | saddova