Prvně bych si dovolila říct, že pokud zde byli byť nějaké náznaky rýmů, tak ve většině případech opravdu jen pokusy o ně. Forma trošku pokulhává, ale na té se dá kdykoliv zapracovat. Obsah bych raději pominula, poněvadž mne velice nezaujal, avšak co mne možná až znechutilo (snad nepřeháním), jsou slova, která dle mého nedávají smysl. Hlavně u posledního řádku jsem se hodně zasekla, poněvadž doposud si ho nějak nedokáži "přeložit".
06.10.2008 18:59:00 | 0-0