Přát si jen nestačí..
Anotace: proč.. to slovo má velký význam...
Proč nestačí jen sbohem dát?
Proč v hlavě musím tě stále mít?
Takhle musím všem stále lhát
a jen hádat, co dál se bude dít.
Můj život před očima mi mizí,
tebe však vidim stále před sebou stát.
Jenže vedle už stojí někdo jiný
a o tom co jsem si přála si můžu jen nechat zdát.
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (0)