Ráj srdce
Anotace: Po delší době...
Další tvoje
nahodilá
známost
se vkradla do mý hlavy.
Točím se
v životních
omylech svý mámy,
a vyčítám to
jedině tobě…
Každá holka,
co prošla naším bytem
mi ubrala
tisíc let štěstí…
Jsem ztracená
v Labyrintu světa
a nemůžu najít
vlastní Ráj srdce.
Přečteno 395x
Tipy 11
Poslední tipující: Tymi14, Nessy, Jin, Elča, Holis, Bíša, d---, labuť, Lacosta1
Komentáře (2)
Komentujících (2)