Anotace: :'(
Je to pouze dojem, který si vnucuješ. Sil máš ještě mnoho, poněvadž když člověk říká, že už nemůže a že je se silami u konce, má jich min. ještě 80% ve svém těle. A to jsem si nevycucala z prstu, nýbrž o takových věcech se hovoří i v souvislosti s fyzickým vypětím. Tudíž nezoufej a jdi dál. Sil máš ještě nepochybně dost.
06.10.2008 19:24:00 | 0-0
...pro jedno kvítí slunce nesvítí, nic si z toho nedělej..někde na Tebe určitě čeká další, ten co si Tě bude vážit.."o)
06.10.2008 16:05:00 | Efiee