Lachim
Anotace: ...tak to prostě je:-)
Míjím Tě, potkávám
Estrogenovou dráhou proplouvám
Ve dnech mezi Tě ztratím
Kalným ránem se vrátím
Hřeješ mě mořskýma očima
hra s Platónem začíná
Nechci srdci naslouchat
Ústa Tvý chci poznávat
Vůně Tvá mě přesvědčí
jak chutná nebezpečí
Tak zoufale chci Tě mít
fantazie nemůže mě nasytit
Hmm, jak to jen říct mám,
že stokrát K2 s Tebou zdolávám:-)
Přečteno 436x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, Bíša, Psavec, Holis, labuť, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (5)
Komentujících (5)