Vedle tebe
Anotace: Tuto básničku jsem napsal formou sms a dal jsem si tu práci, že jsem doplnil diakritiku pro tento server. Obsah posuďte sami :-) ENJOY IT :-)
Sbírka:
Básně pro Mikalku :-*
Svět je hned krásnější,
Když jsem s tebou,
Hned jsem si jistější,
Hned jsem sám sebou.
Je pro mě čest...
Smět si tě pohladit,
Sledovat s tebou květiny kvést,
Jednu ti zasadit.
Prsty své vplést,
Do rukou tvojich,
Do oblaku lést,
V představách mojich.
Když vidím tě zívat,
Tváříš se směle,
Když smím tě líbat,
Cítím se skvěle.
Moct s tebou být,
Je věc strašně cennou,
Z jedné sklenice s tebou pít,
Je pro mě nevyčíslitelnou měnou.
Procházet se s tebou,
Úplně kdekoliv,
Je jak být v zahradě nebeské,
Vždyť to nemůže kdokoliv,
Aspoň ne, bytosti pozemské.
Chtěl bych tě mít,
Už na věky věků,
Nikdy si nemůžem navzájem vyměnit,
Dosti doteků.
Vždy budu prosit
O lásku nás dvou.
Na věky věků,
Buď PROSÍM mou :-)
Komentáře (0)