Noc s ...
Anotace: Můj popis toho co prožívám v noci
Ovocná šťáva na mých rtech
Dívám se skrz tvůj zrychlený dech
Lechtám tě řasou
Pozvánka z papíru
Zve líce do víru
Zvedneme závoru
Dáme ji nahoru
Z vlasů jsou pramínky
Z vody je pára
Vůně tak opojná, tak sladká
Není to závod, není to hádka
Nejde se vyjádřit
Snad už jen …
Paprsky bodají
Plamenem žhneš
Hvězdy se dívají na tuhle lež
Víno?
Provazem z hedvábí
S vášní tě přivábí
Drogou tě omámí
Času je bez konce
Se světlem spasení
Přichází loučení
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry, enigman
Komentáře (0)