Tebe
Anotace: Docela stará záležitost, ani nevím, proč ji přidávám až teď. Aneb jedno vyznání do ticha...
...
Srdce ti rozhořím
jiskřičkou něhy
S tebou se ponořím
v tající sněhy
Vetknu ti do vlasů
krůpěje dechu
Poznám tě po hlasu
v nejtišším vzdechu
Vezmu tě pod nebe
dva kroky k hvězdám
Zas myslím na tebe
...Tebe, co neznám.
Přečteno 468x
Tipy 2
Poslední tipující: Faileen, Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)