Pocit
Duše má zbloudilá neví kam kráčí,
oči mám oteklé vše mi je k pláči.
Duše má prokletá v smutku se propadá,
proč právě já??..to mě jen napadá.
Ruce mám zbělalé, studené, až běda,
slůvka přívěti, hřejivá, nikdo mi nedá.
Srdce je bolavé po lásce prahne,
a já se ptám..Kdy mi zas zahne...?
Přečteno 436x
Tipy 7
Poslední tipující: Štěpina G, niki-chan, Bíša, hezule, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)