Anotace: ...v hlavě (či snad srdci) malé naivní holky s uplakanýma /zelenýma/ očima. Neberte mě prosím vážně... A nečtěte si to...
Když si to tak zpětně čtu... Přece jen byla prosba vyslyšena. Už o měsíc později. A teď se mě ta láska /jednostranná/ drží a ne a ne pustit :( Ach ta věčná nespokojenost!
29.03.2010 15:01:00 | Rakasteta