DNEŠNÍ DEN
Anotace: Zavřená pravda, pocit špíny a beznaděje,když život ztratil smysl,
S pocitem beznaděje přežít den
zas vrací se zpět černý sen,
Každou noc se do půlnoční temnoty
vrývá hlas pln smutku a samoty.
Ze snění probuď se,
Smrt ti je blíž,
nad rakví prázdnou
spočine kříž.
Zpívám píseň o své víře
Chtěl jsem si hrát na rytíře
Stal jsem se však donkichotem...
Teď účtuju se životem
Přečteno 612x
Tipy 20
Poslední tipující: BArBArKO, Romana Šamanka Ladyloba, Oči, Ztracená Tereza, anatantal, Bohém z Pernštejna, jiljovský, NikitaNikaT., Psavec, Nút, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)