nujo. já vím, je to strašné. mám tohle taky za sebou. kupodivu i když jsem na to byla taková dost malá a naivní holka, dost mě to vzalo. ale teď už je to pryč. hloupé čtyři roky.)) nene nic. já jen, když v tom člověk neni uplně sám... já jsem si až teď, po tak dlouhé době uvědomila, že ten člověk za to vlastně v§bec nestál... protože tím svým blbým soucitem všechno zpackal. nikdy... nikdy by ten kdo je milovaný, pokud sám nemiluje doopravdy, neměl dávat žádné šance milujícímu, byť by se to zdálo sebešlechetnější. to je vražda. vražda. někdy málem, někdy doopravdy. jo k tomuhle tématu doporučuju Netrpělivost srdce, román od Stefana Zweiga. opravdu silná kniha.
15.12.2008 22:02:00 | Já Esther Ruth