Na počátku cesty
Anotace: ...po které jsem se nakonec nikdy nevydal, ale zbyla mi na ni mimo jiné tahle (dnes už publikovatelná) vzpomínka...
...
Do vlaku na Jeseník
V Prostějově nasedám
A zase
Jako už v jinotajích tolikrát
Sním
Že dnes
Dojedu až na konečnou
Nekonečnou
A přece vím
Že jako jindy
Tu pavučinu snovou
Sám
Ze strachu roztrhám
Vrátím se k sobě
Jako když ze snů
Příliš vratkých
Co nepřečkají závan svítání
Procitám
Zůstanu zase
Na počátku cesty
Ke tvým rtům...
Olomouc hlavní nádraží
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Dota Slunská, Faileen
Komentáře (2)
Komentujících (2)