Na lásku
Anotace: Kéž by se ta bolest dala přepít...
Sbírka:
Omyl číslo 4
Znám mnoho druhů bolestí
Znám zklamání, co nutí krev tuhnout v žilách
Znám strach a obavy
A dnes
Dnes chci být opilá
Chci tomu čelit způsobem nejostřejším
Chci všechno prožít dnes
Chci všechna břímě nést
jen dnes v noci
Ospalá, unavená, bez pomoci
nalévám si další rum
Jedna sklínka za každou chvíli s tebou
Je chladno, ruce zebou
Jenom to srdce - bláznivé srdce
nepřástává hřát
Snad ani věřit nechce - bláhové srdce
Už není koho milovat
Jen moje slzy důkazem jsou
Však všechny ostatní části mého těla
to špatně nesou,
nevěří,
že už mě nikdy neobejme
a nepohladí moji tvář,
že jeho ústa minou má
a bolest šílená
je to to jediné, co mám
ze všeho, co jsem chtěla
Kéž bych oslepla, ohluchla, oněměla
Kéž by se mé srdce změnilo v led
Kéž by tak stalo se hned,
zatímco svou bolest zapíjím
Jestli to má bolet, ať jen na chvíli
Ať bolí to víc, než zvládnout se dá
Ať se v tom utopím, udusím
Zoufale se poddávám
bolesti, co mi způsobil
Jen až se zítra probudím,
ať, prosím, necítím nic
Chci si to všechno vytrpět
dnes v noci, prosím
Na zdraví, na svobodu, na další pokus mít,
co vždycky tak snadné bývá
Už nikdy se na mě nepodívá
s pocity, co jsem si chtěla přivlastnit
Na lásku, pro níž je snadné žít
Na lásku, protože bez ní žít
žádný smysl nemá...
Přečteno 474x
Tipy 16
Poslední tipující: Anejet, fijalka, lukasecek15, Myrja, Psavec, Isobel, Bíša, SZN, Tacca, blue, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)