Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=MP78EBY9zeQ
Píšeš jednoduše a výstižně, netopíš se ve zbytečnejch přirovníních, prostě to řikáš tak jak to je. A toho si vážim. Moc hezké.
09.11.2008 11:10:00 | Herbert Dalloway
jednoduše vyjádřeno, ale ty pocity jsou z toho zřejmé.... věř, jednou zas budeš malovat barevně ;-) stačí hledat štěstí v běžných věcech...
04.11.2008 13:47:00 | Caracol
Moc pěkný a moc smutný...Taky dávám ST.A mrzí mě,že to tak dopadlo.Mě takhle uvadla růže od milého a pak uvadla i naše láska a už taky nejsme spolu...Nebyla sem pověrčivá,ale asi začnu být
10.10.2008 15:26:00 | kleopatra.sedma
Dávám ST! pač velmi rozumím a chápu. Věřím, že znovu nalezneš, jen nedokážu řéct, zda-li teho samého... Já ztratila prstýnek, od milého, ještě teď mi je to líto. Doufám, že neztratím aj jeho, třebas mi koupí nový a tím budu vědět, že chce být dál, snad napořád, se mnou... prstýnek beru také jako důkaz lásky a je mi jedno, z čeho je... třebas jenom z pouti :o)
08.10.2008 08:51:00 | NikitaNikaT.