Slunce krvácí do mraků
Slunce krvácí do mraků
v příboji smutných zázraků
tvá duše dvojí se v mojí
jedna se v druhé hojí
láska, pod pláštěm smutku skrytá
úlomky vášní do sebe chytá
láska, jen naděje a tupý břit
ve smrti, bylo mi líp
duše mi krvácí do mraků
poslední ze všech zázraků
duše mi krvácí, na led se mění
tělo tu zůstalo, láska jen... není
Přečteno 501x
Tipy 13
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Holis, ona, Jin, hezule, Myrja, Triffid Kolbe
Komentáře (2)
Komentujících (2)