Podzimní vyznání...
Podzim střásá listí,
za oknem nebe pláče.
Na spadlém lístku,
větrem nechala bych se unášet.
Unášet do dálky,
kde zlé myšlenky mě nedoženou.
Ve vločku pak bych se proměnila,
dopadla z nebe zpět na zem a
v paprscích slunce roztála...
Roztála v tvém náručí,
Protože ty jsi mé Slunce!
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)