Zastavení
Anotace: Umění je dávat, ne brát
Jsem kniha,
a obracím v tobě každý list.
Jsem tep tvého srdce,
myšlenka,
pátrající ve tvé mysli.
Jsem píseň,
zpívám tvými ústy,
píseň loučení,
návratu.
Jsem vítr,
a vanu ti ve vlasech,
jsem vánek,
abych osušil tvé slzy.
A ty jsi rosa na mé dlani,
rozkvetlá louka,
vonící les,
šumící potok,
modré nebe,
a plující obláček v mých očích.
Přečteno 492x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin
Komentáře (1)
Komentujících (1)