musím souhlasit se saddovou, rým láska-páska je skutečně tím nejméně vhodným rýmem, který tě může napadnout, ač třeba v nouzi, ale podle mě tvé dílo nemá špatnou myšlenku, jen bych jej chtělo nějak lépe zpracovat .)
10.10.2008 17:09:00 | 0-0
lasky- pasky - hodne ohrany rym, stejne tak i dalsi, bohuzel takove dilo mne nezaujme, v cj je spousta slovicek, co takhle se soustredit i na nejake jine??
08.10.2008 15:43:00 | saddova