Miláčku
Anotace: nudim se ve škole a nemůžu na Tebe přestat myslet...
Mysl si soužím
a po Tobě toužím,
slunce mi zašlo,
já smutek teď mám.
Jen doufat a snít,
láskou tu hnít
a pod kůži Tvůj pohled,
každičký si všít.
Abych už nebyla sama.
Kameny snů
vydláždit si den
a šibenicemi Tvých paží
jej orámovat.
Abys´ mi nikam neutekl.
Zavřít Tě do klece
s mřížovím pavučin,
zavřít Tě do srdce,
kde láskou Tě zotročím.
Abych byla jen Tvá.
Miláčku s očima modrýma,
miláčku, buď rukou, jež hladí můj klín.
Miláčku, pojď kráčet nocí
a chtěj být jen mým...
Přečteno 528x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Erion Fate, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)