Jen tak...
Dřevěný rámeček s Tvou fotografií
zasypu usušenými okvětními lístky
kdysi rudých růží.
Vyhodím jich hrst do vzduchu
a budu pozorovat,
jak se pomalu snáší dolů.
Jak se Tě něžně dotýkají.
Jak zlehka dopadají na Tvou tvář.
A v ten okamžik jim budu závidět...
...jen tak závidět...
A v příštím životě se třeba stanu růží...
A Ty budeš psát, že mi závidíš...
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)