Tak ty si takhle z holkama hraješ
a mě takhle ze života mažeš
Jednou říkáš jak máš mě rád
a podruhé že nechceš být ani kamarád
Kolik holek tě má tady rádo
a kolik o tebe stálo
Ted si hrajes z míma nejlepšíma kámoškama
a přitom je střídáš jako z ponoškama
Ale přesto tě mám v srci
milujutě jenom prěci
Měj rád toho kdo tě má rád
a jesi to ne tak bud aspon kamarád