Kam podělo se...
Myslela jsem bůhví co nemám,
když jsem s tebou bývala.
Teď ten čas ale marně hledám,
kam poděl se ten úsměv, co jsem mívala.
Proč musím jen marně bloudit,
proč musím na tebe se dívat jen,
já wím, že špatné je soudit,
ale já nechtěla aby to vše byl jen krátký sen...
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: nývlt, Květka Š., strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)