Hudba,melodie...
Anotace: Když do Vašeho života vstoupí někdo...kdo už měl dávno!
Hudba,melodie,Tvůj hlas,
přemýšlím,kdy uvidím Tě zas?!
Hudba,melodie,Tvůj dotek,
přemýšlím,už nepociťuji smutek.
Hudba,melodie,polibky Tvé,
přemýšlím,kdy oživne moře mrtvé?!
Hudba,melodie,noty v dáli,
přemýšlím,Tvé oči by se jenom smály.
Hudba,melodie,Tvá kukadla,
přemýšlím,ony Ti mě ukradla.
Hudba,melodie,u Tebe bezpečno,
přemýšlím,s Tebou jen slunečno.
Hudba,melodie,mé city,
přemýšlím,jsme my,já a ty.
Hudba,melodie,Tvé miluji Tě,
přemýšlím,100% chci Tě!
Komentáře (1)
Komentujících (1)