Anotace: ...Mirkovi, na kterýho se nedá zapomenout a kterej mě asi jednoho krásnýho dne uplně zničí, slátanina zachycující momentální stav duše a mysli
Četl jsem dneska nejednu tvou básničku... a všechny mi vyzní až zoufale upřímné... dostal jsem z nich nostalgickou náladu:).... píšeš krásně... jen tak dál.. určitě ještě zavítám mezi tvé řádky:)
24.11.2008 11:05:00 | Šerák
Doufám,že najdeš tu padající hvězdu a tvé přání se vyplní!!!Moc ti to přeju!!!
09.10.2008 19:58:00 | kleopatra.sedma
na volny vers je to prilis jednoduche...ale hezke jako mejlik, dopis... a neco podobneho jsem si prala i ja.. a preji si to dodnes...
09.10.2008 18:53:00 | saddova