pro Tebe....
Napíšu báseň pro Tebe
O věcech do kterých nikdo nevidí
Jako hvězdy na nebe
Patří láska do lidí
Jako déšť z oblohy
Občas se nám spouští
Ten cit ač beznohý
Vykročí na cestu pouští
Mezi lidstvo žene se
Po polích či po lese
Doufej že i k Tobě dorazí
Dlouho zdrží se a nezkazí
Přečteno 468x
Tipy 7
Poslední tipující: Tacca, hanele m., Holis, mjh, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)