Snění
Anotace: Jeníkovi...fakt sem v tohle věřila...
Měla jsem o nás krásný sen,
byli jsme šťastní den co den.
Velikou důvěru jsme v sebe měli,
mohli jsme si říct vše, co jsme chtěli.
Věci, co nás bavily, i ty, co nás trápily.
O všechny jsme se dělili a společně je prožili.
Ani jeden z nás nebyl na nic sám
a díky tomu vše vycházelo nám.
Věřila jsem v tento sen krásný,
a myslela jsem, že se mnou budeš šťastný.
Jenže Ty nejsi, tak musím jít
a najít jiný sen, který budu snít.
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: poustevník Jirka, sondulacek, jaňa, strašidýlko-střapatý
Komentáře (4)
Komentujících (4)