Anotace: ..vzdát se stojí někdy víc úsilí než bojovat... věnováno /snad na rozloučenou/
Zde není potřeba slov, neb asik vím, tuším a snad i přímo cítím, jak Ti je a plně souhlasím s anotací, zažila jsem to na vlastní kůži... ale dnes nelituji. Bylo to potřeba. Jinak bych asik neproživala a nepoznala to, co zažívám a co mám, člověka, jež pro mne znamená mnoho...
13.10.2008 12:15:00 | NikitaNikaT.
Krásná...smutná...jako život...jen toho rvaní bývá někdy k neunesení...a víra je křehká nádoba...někdy stačí silněji fouknout...slovo v hněvu pronesené...bublina splaskne...vločka odletí...a my jen smutně otočíme hlavu za vánkem, jež včera vál...
Ano, někdy spojuje
bublina, či duhová vločka
kdo si počká, se dočká
ale jen pro toho, kdo buduje
nebo boduje?
10.10.2008 07:09:00 | SZN