Anotace: Začalo to ve 13-ti,vydrželo to 3 měsíce.A pak znova a znova a znova.Teďˇje mi 17,a jen se směju tomu,jak sem věřila že on je ten pravej...zlatý dětství....
Člověk může doufat tisíckrát,
a dvířka ke svýmu srdíčku otvírat,
však se slzami na druhé straně pak nezůstávej stát,
až budeš jen vzpomínat... MTMR!!!
23.10.2008 18:36:00 | Janetee
Člověk může doufat tisíckrát,
a dvířka ke svýmu srdíčku otvírat,
však se slzami na druh straně pak nezůstávej stát,
až budeš jen vzpomínat... MTMR!!!
23.10.2008 18:35:00 | Janetee