Anotace: ...nechápu, proč tomu vždycky věřím...
přesně to ty verše mají vyjadřovat....sem naštvaná...a nejhorší na tom je že si za to můžu sama...
10.10.2008 18:13:00 | Sana.sorrow
Podle těch veršů bych řekl že spíš byla vina na druhé straně a ne u tebe
27.01.2018 02:36:14 | Eru Alonnar
to je dobrý:-) jakoby naštvaná sama na sebe že zas podlehla... ani nevíš jak tě chápu! taky bych občas takhle potřebovala přemýšlet...
10.10.2008 18:06:00 | Evil Queen