Pokoušíme se (?)
Anotace: Asi je to vážně láska... Miluju ho...* * * život
Naše malý nekonečna
a světy plný krás
se míjej přesně v nás.
Usínáme
ve světě bez iluzí
a probouzíme se
v našich snech…
Měníme se
pod pohledem
Velkýho vozu
co mizí
každej den.*
Jsme uvězněni
vlastní existencí
a pokoušíme se
nemilovat…
*NEJDE TO*
Přečteno 379x
Tipy 9
Poslední tipující: Tymi14, Holis, Myrja, Jahodová kopretina, Bíša, Caracol, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)