Anotace: cesta k pravé lásce není jednoduchá, je plná překážek, rizika.. as proto, aby se ověřila její síla
Skvělá básenka, toužící, plná naděje, to je dobře. Přeji toto uskutečnění. ST! za obsah, dílko je výstižné, dobře se mi četlo, má to myšlenku.
13.10.2008 12:11:00 | NikitaNikaT.
Víra v něco, čehož chceme dosáhnout, či čeho chceme aby bylo dosáhnuto, je velmi důležitá. Proto stále věř a nenech se od toho odradit. Přeju ti štěstí i to, aby se ti tvá přání splnila. Zasloužíš si to!
11.10.2008 22:51:00 | 0-0
od simíska to zní trochu sarkasticky ve spojení s jeho jménem:-PMoc pěkná básnička, ten konec je hodně dobrej!
11.10.2008 10:02:00 | Muta cum liquida
Netrp se tolik pro to že čas si dává načas!Věř tomu že to bude tak jak to má být!
11.10.2008 04:00:00 | Vacluvka