Co z toho máš...
Co z toho máš???
Telefon zvoní,
Ty ho nezvedáš…
Co z toho máš???
Na něco se tě ptám,
Ty mi neodpovídáš…
Co z toho máš???
Slunce svítí,
Ty hledáš stín…
Co z toho máš???
Venku je krásně,
Ty máš jen splín…
Povídám:
Co z toho máš???
Přečteno 443x
Tipy 6
Poslední tipující: Megalo'R, MiaaWei, strašidýlko-střapatý, Caracol
Komentáře (2)
Komentujících (2)