Hokej
Anotace: mega zážitek s hokeje,ale ten kluk byl fakt krásný:-(
Zpívaly jsme spolu slavně,
A křičely:,,ševci na ně´´!
Já dívala se na Tebe,
Své kroky spojovala v tvé…
V tom skončila třetina
Bohužel jsem Tě ztratila..
Vyhrály jsme,
Šest,tři to bylo,
Mé srdce se však zpomalilo.
Proč hledám Tě s marnivou,
Když fandí celý stadion?
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: Sana.sorrow
Komentáře (0)