OHEŇ
Anotace: Karlu Krylovi, který mě naučil jak na to. Když ruka Mistrova dotkne se Zbytek pak srdce unese ...
...
viděl jsem zářit paříž
viděl jsem hořet řím
teď ještě prověřím
jestli i ty tak záříš
dotknu se plamene
kterým mě ošleháváš
ve výši ramene
a pak
se
náhle
vzdáváš
souměrně složíš krovky
do stínu eiffelovky
a když si přivstanu
(to říkáš jako ze sna)
můžeš mě líbat věčně
na fóru romanu
(to abych byla přesná)
líbat
tě
nekonečně?
jestli si
umanu?
hasím co nepálí mě
je jedno
jestli v římě
anebo
v paříži
jsem nízká převysoká
vypadla jsem ti z oka
můj
malý
ostříži
...
Komentáře (3)
Komentujících (3)