*STYLOVÁ*
Anotace: WE MAKE A LOVE? no...we have a sex...
Budeme spolu spát.
/Protože mít sex
se u nás neříká…/
A já zase začnu
kouřit.
Abych byla
ještě víc
*stylová*
Prolžu se
až k pozdním
příchodům domů,
a vymyslim milión
„senzačních“ výmluv.
/Už potřetí./
Tvý prošlý slzy
ještě schovám
na horší časy.
/Vždycky může bejt hůř!/
Zejtra si místo mě
uvaříš černý kafe.
S mlíkem a kostkou cukru.
A pak zavoláš tý
blondýně od vedle.
Polibek?
Ne. Já se totiž
děsně bojim tmy.
A ty za světla nelíbáš…
Přečteno 352x
Tipy 17
Poslední tipující: malá slečna, Tymi14, Elča, Nessy, Jahodová kopretina, Lacosta1, Twinx, Psavec, Holis, Tacca, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)